7 maj 2024 kl. 00.00-00.00

Planera och genomföra tjänstedesignprojekt

Utbildningen riktar sig till dig som ska planera och genomföra utvecklingsprojekt, långa som korta, där ni ska arbeta användardrivet med tjänstedesignmetodik. Du får lära dig att ta fram en projektplanering som tar vara på de utforskande principer som kännetecknar tjänstedesign som arbetssätt

Anmälan

Adda ger svar på frågor samt tar hand om anmälningar.

Anmälan: Planera och genomföra tjänstedesignprojekt

Innehåll, upplägg

Målet är att du efter avslutad kurs ska ha grundläggande kunskap och verktyg för att själv kunna planera och driva ett tjänstedesignprojekt, från ax till limpa.

Utbildningen startar 7 maj består av två lärarledda träffar med aktiv medverkan samt självstudier däremellan. Du behöver avsätta cirka 20 timmar totalt under en tvåveckorsperiod (motsvarande 25 procent studietakt). Du får även tillgång till webbutbildningen Tjänstedesign - introduktionsutbildning.

Introduktionsutbildning i tjänstedesign

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig som ska planera och genomföra utvecklingsprojekt, långa som korta, där ni ska arbeta användardrivet med tjänstedesignmetodik. Vi tror att du är projektledare, verksamhetsutvecklare, metodstödjare eller liknande. Under utbildningen har vi Innovationsguidens sexstegs-modell som utgångspunkt i upplägg och projektplanering, så du behöver ha god förståelse för dessa.

Informationsansvarig

  • Tove Löfgren
    Handläggare

Kontakta oss

Kontaktformulär SKR








Verifiering * (obligatorisk)
Vi kontrollerar att du är en människa och inte en robot.