Evenemang

Hitta och anmäl dig till SKR:s utbildningar, konferenser och andra evenemang. Här finns också dokumentation från genomförda evenemang.

Sök evenemang

Typ av evenemang

Kommande evenemang

 1. torsdag
  2
  dec

  Arbetsrättslig aktualitetsdag

  SKR och Sobona erbjuder ett webbsänt informationstillfället för nyheter och aktuella frågor inom arbetsrätts-, arbetsmiljö- och avtalsområdet.

  Datum
  2 december 2021
  Tid
  09.00 – 14.00
 2. torsdag
  2
  dec

  Strategiska kompetenser för tvärsektoriellt arbete – jämlik hälsa och social hållbarhet, dag 1 och 2

  En kurs om strategiska kompetenser för att bedriva tvärsektoriellt arbete för jämlik hälsa och social hållbarhet. Kursen vänder sig till personer i kommuner och regioner som på en strategisk förvaltningsövergripande nivå arbetar tvärdisciplinärt med fokus på jämlikhet i hälsa och social hållbarhet.

  Datum
  2 december 2021 - 3 december 2021
  Tid
  10.00 – 16.00
 3. torsdag
  2
  dec

  Markörbaserad journalgranskning inom somatisk vård –utbildningstillfälle 5:2

  Markörbaserad journalgranskning är en etablerad metod för att identifiera vårdskador och kvalitetsbrister i vården. Metoden har utvecklats och anpassats utifrån vårdinriktning inom såväl somatisk vuxen- och barnsjukvård som psykiatrisk vård. Utbildningen är uppdelad på två halvdagar. Detta är andra utbildningsdagen.

  Datum
  2 december 2021
  Tid
  13.00 – 16.00
 4. torsdag
  2
  dec

  Fem skäl att avstå narkotika - lansering

  Det finns många skäl att avstå från narkotika. "Fem skäl att avstå narkotika" har tagits fram i samproduktion mellan viktiga samhällsaktörer som deltar i SKR:s Kraftsamling för psykisk hälsa. Nu lanseras materialet och förhoppningen är att det ska komma till användning i en samhällsmobilisering för narkotikaprevention.

  Datum
  2 december 2021
  Tid
  14.00 – 16.00
 5. torsdag
  2
  dec

  På spaning med Nära vård

  En mötesplats där vi tillsammans delar berättelser från vårt nuläge utifrån olika perspektiv i omställningen till nära vård. Vi uppmärksammar det som gjorts under året och tar span på det fortsatta omställningsarbetet med förväntade resultat 2022. Ett tillfälle att stanna till och fylla på energi och framtidshopp. 

  Datum
  2 december 2021
  Tid
  15.00 – 16.45

Kontakt

Kontakta SKR

Har du en fråga med anledning av det pågående virusutbrottet?

Titta först på våra frågor och svar som finns här på webbplatsen.

Covid-19 och det nya coronaviruset